Vela Section

Huwelijk

Vela Section

U wilt trouwen in Laarbeek. Flexibiliteit is in een goed huwelijk het sleutelwoord. Zeker voor het bruidspaar, maar op de dag zelf ook voor de partijen die de huwelijksdag verzorgen. Een huwelijk is bij ons dan ook geen standaardwerk, maar altijd gebaseerd op uw specifieke wensen. Eenvoudig en goed met een bitterbal en een biertje, maar ook luxe en weldadig met een luxe diner en champagne.

Trouwen in Laarbeek

“Samen met Couwenbergh zijn we tot een prachtige invulling van onze dag gekomen, precies zoals wij het voor ogen hadden. Vooral het meedenken over hoe de dag voor ons bijzonder zou zijn, sprak ons erg aan. De dag zelf was dan ook fantastisch. Een prachtige ceremonie, een gezellige borrel en een uitmuntend diner; onze gasten hebben het nu nog steeds over het dessert. Alles was tot in de puntjes verzorgd. ’s Avonds werd het restaurant omgetoverd tot een prachtige en sfeervolle feestzaal, waar iedereen tot in de late uurtjes flink heeft gedanst en heeft genoten van de heerlijke hapjes. Iedereen bij Couwenbergh super bedankt voor een onvergetelijke dag!”
Daniël en Marloes van der Loo

Huwelijksceremonie onder onze sterrenhemel: € 178,50

Toasten op jullie geluk:

  • Prosecco per glas: 3,80
  • Cava per glas: 5,80
  • Champagne per glas (piper) 7,80


Receptie:

Tijdens de receptie is het belangrijk dat u als bruidspaar voldoende tijd met uw gasten kunt doorbrengen. Daarbij is het op zijn minst net zo belangrijk dat u en uw gasten niets tekort komen. Arrangementen zijn al te boeken vanaf 15,- voor (2 uur) inclusief nootjes en drie maal een hapje.

Zoetigheden:
Traditionele bruidstaarten en variaties zoals: ‘Sweet table, Strawberry Tree, Cupcakes of andere zalige zoetigheden.

Diner:
Een goed verzorgd en mooi diner is essentieel tijdens deze dag. We maken een speciale zaal klaar, dekken de tafels met strak wit linnen voorzien deze van kandelaars en verse bloemen.

Mogelijkheden:

  • Buffet vanaf 19,75 per persoon
  • Sharing dinner vanaf 29,75 per persoon
  • Diner 2-gangen 24,75
  • Diner 3-gangen 32,75
  • Diner 4-gangen 39,75
  • Walking dinner vanaf 4,75 per hapje


The Perfect Wedding:

Jullie trouwdag moet een weerspiegeling zijn van jullie als koppel, maar hoe krijg je dat voor elkaar? Hoe kom je tot the perfect wedding? Trouwen is zo veel meer dan de zoektocht naar de trouwjurk van je dromen of het vinden van de perfecte trouwlocatie… Trouwen gaat om het vieren van jullie LIEFDE!! Kijk voor enkele mooie ervaringen van onze bruidsparen op theperfectwedding.nl en deel na dé dag ook jullie ervaring op die pagina!

Vela Section