Vela Section

Referenties

Vela Section

Edward, David en Guido van Brug, Bakkerij van Brug

Op 15 september vierden wij met (oud)medewerkers het 100 jarig bestaan van ons bedrijf. Een mooiere plek als De Couwenbergh is hier niet voor te bedenken, al te beginnen met de historie en uitstraling van dit prachtige pand. De ontvangst was zeer hartelijk met een heerlijk glas prosecco en uitermate net, correct en vriendelijk personeel. De binnenplaats is een plaatje, en de connectie met de bar en feestruimte was ideaal. Het is smaakvol en gezellig. Brabantse gezelligheid ten top! Bedankt Jelle en team voor een geweldige avond.


An Baijens, Kerkkoor Helmond

Onlangs heeft een kerkkoor uit Helmond een prachtige middag en avond beleefd in de Couwenbergh. Enkele opmerkingen van de leden:

“Wat een prachtig gebouw met heerlijke binnentuin.”
“Wat is het personeel vriendelijk en voorkomend.”
“Wat een mooi verzorgde tafels.”
“En‚ wat zijn de gerechten heerlijk.”

Kortom : iedereen voelde zich welkom en hadden het echte uitgevoel. Het organiserend team voelde tijdens het eerste oriënterend contact al snel, dat de verzorging in goede handen zou zijn. De invulling van onze wensen bleek geen problemen op te leveren, zoals de wijze van verwelkoming, het klaarmaken van een aparte ruimte voor een diapresentatie, de samenstelling van het diner, de gewenste tafelindeling en opstelling, en last but not least : een acceptabele prijsovereenkomst.


Jos Vermeulen, Stichting LEV Helmond

Dit jaar schreven ruim 70 ouderen zich in voor de culinaire fietstocht, die gehouden werd om de verkeersveiligheid en actieve leefstijl onder senioren te vergroten. De weergoden waren ons goed gezind en zorgden ervoor dat we ruim 50 kilometer konden fietsen. De senioren fietsen graag, maar als daarbij de lunch in de smaak valt, kan de dag niet meer stuk. Zo waren de complimenten voor de service, gastvrijheid, mooie accommodatie en kwaliteit van de lunch in Conferentiecentrum de Couwenbergh hartverwarmend. Het is voor een organisatie een bijzonder compliment als alles goed verloopt en gewaardeerd wordt. De Couwenbergh is een prachtige locatie die rust uitstraalt en de gelegenheid biedt om het aangename met het leerzame te combineren.


Marianne van Berge Henegouwen, Provincie Noord-Brabant

Naar volle tevredenheid hebben we enkele zakelijke bijeenkomsten georganiseerd in Conferentiecentrum Couwenbergh. Er werd geluisterd naar onze wensen, goed meegedacht en de service was prima! De locatie ademt sfeer uit en staat voor kwaliteit. Dat merk je aan alles. Goede keuze uit verschillende zalen, goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid en goede catering…. Dat zijn belangrijke zaken bij het organiseren van een bijeenkomst of feest! Gelukkig bood het conferentiecentrum dit en zijn de bijeenkomsten succesvol geweest. Een locatie om zeker naar terug te gaan!


Peter Rissenbeek, Twenne Accountants

Onlangs hadden we ons 10 jarig bestaan van het bedrijf. We wilden dat vieren met het personeel en hun gezinnen, in totaal 22 volwassenen en 18 kinderen van 1 tot 15 jaar. Omdat het weer in Nederland vaak te wensen overlaat gingen we op zoek naar een locatie waar we zowel binnen als buiten konden verblijven, waarbij een luxe barbecue het uitgangspunt was. We hebben die locatie gevonden in De Couwenbergh. Zowel de kwaliteit van het eten als de zaal en binnentuin zijn ons zeer goed bevallen. De bediening is correct, het eten ruim voldoende en zeer goed bereid. Het vlees van de barbecue komt duidelijk van de slager en niet van de groothandel. Voor de kinderen was er een apart programma in een ernaast gelegen zaal: zowel voor de kinderen als voor de ouders een hele geruststelling. Na het dessert ging iedereen tevreden naar huis.


Daniël en Marloes van der Loo

Wij vierden een heel speciaal moment bij De Couwenbergh, namelijk onze trouwdag. Samen met Jelle zijn we tot een prachtige invulling van de dag gekomen, precies zoals wij het voor ogen hadden. Vooral het meedenken over hoe de dag voor ons bijzonder zou zijn, sprak ons erg aan. De dag zelf was dan ook fantastisch. Een prachtige ceremonie, een gezellige borrel en een uitmuntend diner; onze gasten hebben het nu nog steeds over het dessert. Alles was tot in de puntjes verzorgd. ’s Avonds werd het restaurant omgetoverd tot een prachtige en sfeervolle feestzaal, waar iedereen tot in de late uurtjes flink heeft gedanst en heeft genoten van de heerlijke hapjes. Iedereen bij De Couwenbergh super bedankt voor een onvergetelijke dag!