Vela Section

Levensgebeurtenissen

Vela Section

Couwenbergh

Belangrijke momenten in het leven vragen om speciale aandacht

De verzegeling van een prachtige liefde met een spetterend feest en uitgebreid diner, en anderzijds het afscheid van een dierbaar persoon met een sobere doch stijlvol verzorgde condoleance. Levensgebeurtenissen kenmerken zich door de grote impact die ze hebben op alle mensen die erbij betrokken zijn en vragen juist daarom om die extra zorg en aandacht. Zorg en aandacht die wij op welke manier en bij wat voor gebeurtenis dan ook graag aan u schenken.

Huwelijk
Flexibiliteit is in een goed huwelijk het sleutelwoord. Zowel voor het bruidspaar als voor de partijen die de huwelijksdag verzorgen. Een huwelijk is bij ons dan ook geen standaardwerk, maar altijd gebaseerd op uw specifieke wensen. Eenvoudig en goed met een bitterbal en een biertje, maar ook luxe en weldadig met een luxe diner en champagne.

Couwenbergh

Condoleance
Een moment van afscheid is moeilijk en moet daarom altijd passend en perfect worden georganiseerd. Op deze manier blijft de mooie herinnering bestaan en kan er ook met een waardig gevoel afscheid worden genomen. Wij geven u tijdens een condoleance graag de aandacht en de zorg die voor u op dat moment belangrijk is en ook hier, staan uw wensen voorop.