Vela Section

Huur onze tuin en/of het restaurant!

Vela Section

Bij Conferentiecentrum de Couwenbergh viert u uw feest op een hele persoonlijke wijze! U kunt zowel ons restaurant als onze tuin huren voor het vieren van alles wat gevierd moet worden; denk aan bijvoorbeeld een feestje, communie, doopfeest en huwelijk. We bieden u onze locatie aan op vrijdag, zaterdag en zondag.

prive_beeld_middenU bent vrij om de zaal en/of tuin in te richten naar eigen smaak. Een perfect alternatief voor een feestje thuis, als u geen zin heeft in de rommel en het gedoe, of simpelweg niet beschikt over voldoende ruimte. En het mooie is: bij ons betaalt u echt niet de hoofdprijs.

Klassieke meubels, nette hangtafels, een super strak interieur: alles is mogelijk! Dat geldt ook voor de hapjes en het eten dat we serveren. U heeft de vrije hand in wie de taarten voor uw feestje maakt of bezorgt. Het enige dat we u vragen is om de drank en het meubilair bij ons af te nemen. Het bier gaat voor de vaste prijs per fust, zoals in de groothandel, en een fles cola of andere frisdrank bieden we u aan voor €2,00. U ziet, we hanteren vriendelijke prijzen! We tellen na het feest wat u gedronken heeft en u betaalt dus nooit een fles teveel.

Mocht u toch wat meer luxe en gemak wensen tijdens uw feest, dan hebben wij echte horecatoppers in huis die wij per uur kunnen aanbieden. Ook hier geldt dus dat u alleen betaalt voor wat u daadwerkelijk gebruikt.

Als u ons restaurant/tuin huurt, zijn deze voorzien van onderstaand meubilair. Wilt u meer, dan kunt u dat tegen een meerprijs bij ons huren.

Tuin:

  • 3 grote parasols van 4×4 meter
  • 45 tuinstoelen met kussens
  • Verschillende tafels geschikt voor 3x 4 personen, 2x 6 personen, 1x 8 personen en 1x 12 personen.

 

Restaurant:

  • Bar met 3 tapkranen en koeling inclusief glaswerk

 

Onze prijslijst en de algemene voorwaarden kunt u hier downloaden (pdf).