Vela Section

Feesten & genieten

Vela Section

Couwenbergh

Tijd voor een feestje!

Een huwelijk, een verjaardag, een jubileum, diner of familiedag. De Couwenbergh is bij uitstek geschikt voor een breed scala aan festiviteiten. Altijd ondersteunt met heerlijkheden uit onze eerlijke keuken en de gastvrijheid die u van ons gewend bent, maar voorop altijd uw persoonlijke inbreng en invulling.

Onze veelzijdige zalen en prachtige binnentuin geven u en uw gasten alle ruimte om ongestoord te genieten van een prachtig feest. Onze keukenbrigade, gastheren en vrouwen kunnen deze dag op vele manieren invullen. Heerlijke zomerse barbecues op een zwoele avonden, een klassieke high-tea‚ op zondagmiddag en alles daar tussenin passeren bij ons regelmatig de revue.

Een recensie

Op 8 juli 2016 hebben wij onze gouden bruiloft gevierd. De voorbereidingen die we samen met Jantine gemaakt hebben, hebben een resultaat opgeleverd waar we nooit van hebben durven dromen. De ontvangst in de sfeervolle tuin, met een lekkere prosecco en dito amuse. Daarna naar de prachtig ingerichte zaal waar we van een geweldig diner hebben genoten met een dessert dat om te zoenen was. Onze gasten hebben het er nu nog over.

Wij willen graag de keukenbrigade en de vriendelijke bediening hartelijk danken, niets was teveel. Ook een dank aan Annemie voor het mooie pianospel tijdens het diner. Jullie hebben ons een onvergetelijke dag bezorgd. Het was SUPER!!

Vela Section